Loading...
Het team 2017-06-21T11:56:35+00:00

HET TEAM

VAN HET WAPEN VAN WESEPE

Ons team verwelkomt u graag in Het Wapen van Wesepe. Voor ons staat de ultieme beleving centraal. Net dat beetje extra inzet, zodat u een onvergetelijke middag/avond beleeft.

Timo Roescher:

Als uitbater en eigenaar ben ik, Timo Roescher, verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Het Wapen van Wesepe. Bij het afspreken van uw feest ben ik uw contactpersoon en voor vragen kunt u mij 24 uur per dag bereiken. Tevens regel ik het plannen en organiseren van uw feest of vergadering en neem ik samen met onze gastheer of gastvrouw de leiding. Het Wapen van Wesepe streeft naar een ultieme beleving: geen uitdaging is ons te groot.

ONS TEAM

TIJDENS UW FEEST

Dit is ons team dat altijd voor u als gast klaar staat. Een team dat er alles aan zal doen om uw feest tot een succes te maken. De mensen in ons team hebben passie voor hun vak. Graag stellen wij onze mensen aan u voor:

Sander Feijen:

Sander Feijen is een echte evenement organisator. Snel op situaties inspelen is zijn sterke kant. Daarnaast helpt hij met het bedenken en organiseren van verschillende evenementen binnen Het Wapen van Wesepe.

Rick Korderijnk :

Rick is een echte kroegman. Gezellig een biertje aan de bar met een gezellig gesprek dan ben je bij Rick aan het goede adres. Daarnaast doet Rick verschillende technische klussen binnen het bedrijf.

Charlotte Van Haren:

Charlotte is met meer dan 6 jaar horecaervaring een goede bedieningsmedewerkster en weet dan ook veel over het vak. Naast bediening staat Charlotte ook achter de bar bij Het Wapen van Wesepe. Een veelzijdige horeca-medewerkster.

Maaike Middeldorp

Maaike is een van onze Allround medewerkers. Zij zorgt er mede voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Daarnaast staat zij ook steeds vaker bij feesten en partijen.

Roy Besten

Uw gastheer is Roy Besten. Roy heeft een ruime ervaring in de horeca en beschikt over alle kwaliteiten die een bevlogen horecaman nodig heeft. ‘De gast moet met een vrolijk gezicht, een gerust hart en een onvergetelijke ervaring naar huis gaan: dan pas is het feest geslaagd’ is het motto van Roy. Naast zijn gastheerschap bij Het Wapen van Wesepe heeft Roy een eigen bedrijf: ‘Uw Gastheer’.

Lieke Rouweler

Lieke is een veelzijdige horeca medewerkster. En is dan ook op veel plekken inzet baar achter de bar, koffiebuffet en allround. Maar ook even bijspringen achter de schermen in bijvoorbeeld de spoelkeuken is geen probleem.

Marijke Dommerholt

Marijke is net als Lieke een veelzijdige medewerker binnen Het Wapen van Wesepe. Zij kan zowel achter de bar, bij de koffie, met hapjes of achter de schermen bezig zijn.

Helma Roescher

Uw gastvrouw is Helma Roescher. Met haar ruime ervaring in de horeca waaronder bij restaurant De Atlas in Zwolle, Waanders in de Broeren en hotel/restaurant de Haarlerberg, helpt zij u graag. Helma staat altijd voor haar gasten klaar. Daarnaast is zij uw aanspreekpunt samen met uitbater Timo Roescher.

Samantha Valk

Samantha houdt wel van een feestje, door haar ruime ervaring in de horeca weet zij precies wat zij een gast moet bieden. Of zij nu bij het buffet, achter de bar of bij de koffie staat overal zie je dit in terug. Een horecamedewerkster die veelzijdig inzetbaar is.

Jordi van de kraats

Jordi is sinds december ’16 nieuw bij Het Wapen van Wesepe aangenomen. Met zijn goede en positieve instelling is hij veelzijdig. Zo staat hij rustig een dag in de afwas, bezorgt hij met passie catering op locatie of helpt hij met een feest. Een trotse nieuwe aanwinst binnen ons team.

Peter Haarman:

In onze keuken staat als Chef-kok Peter Haarman. Met zijn ruime horeca ervaring van zeker 40 jaar kent hij alle kneepjes van het vak. Nadat hij al voor verschillende grote horecabedrijven heeft gewerkt staat hij tegenwoordig bij ons in de keuken als vaste freelance kok. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf Creatief Culinair Salland.

logo